Szex coaching

Mikor érdemes szex coachingra jönnöm?

  • Feldobnád az ellaposodott nemi életetek.
  • Ha eleged van az elfojtásokból.
  • Gondot okoz az önelfogadás.
  • Nem tudod, hogy kommunikáld az igényeid a partnered felé.
  • Baj van abból,  ha kommunikálod az igényeid. 
  • Nem tudod, hogy mondj nemet.
  • Újdonságot akarsz kipróbálni az ágyban / Nem biztos, ki akarod-e próbálni.
  • Sugar baby gondjai. Sugar daddy gondjai.
  • Coming out ügyek, LMBT dilemmák.
  • Szexuális szubkultúrák (pl swinger, bdsm, poliamoria)

Hogy zajlik a folyamat?

A szex bizalmas, intim téma. Ennek megfelelően nem is kell rögtön, teljesen kitárulkozni.

Egy 60 perces felmérő beszélgetéssel indítunk. Megismerkedünk, megnézzük, milyen jellegű dilemmával érkeztél, milyen hatással van ez az életedre. Átbeszéljük az együttműködés részleteit.

Ezek után rendszeresen találkozunk. Egy alkalom 60 perc. Az ülések során minden irányból megvizsgáljuk a helyzetet. Kitűzzük a coaching célját, és kiderítjük, milyen lépésekben valósíthatod meg.

 

A vágyott állapot néha nagyon távolinak tűnik, az odáig vezető út pedig járhatatlannak. A coaching segít felülemelkedni ezeken a blokkokon. Mint egy személyre szabott tréning, kimozdít a holtpontról, új eszközöket ad a kezedbe. Rávilágít mi kerülte el a figyelmed eddig, hányféle lehetőséged van. Tudatosítja, mire van szükséged az előrelépéshez.

Egy coaching folyamat átlagosan 5 alkalom. Mindenki története egyedi, lehet hogy hamarabb végzünk, lehet, hogy kicsit több időre lesz szükséged. Ami biztos, hogy érezni fogod a változást, ha beleadod magad a dologba. Minél többet foglalkozol a megoldással, annál könnyebben és hamarabb érsz el sikerélményeket.

Miben más a szex coaching, mint a többi szolgáltatásod?

Végig coaching módszereket alkalmazok. A folyamat a coaching szabályai szerint épül fel. Viszont a szex speciális témakör, így rengeteg egyéb tudást, szakértelmet is felhasználok. Kifejlesztettem kimondottan témába vágó coaching gyakorlatokat. 

A hagyományos készségfejlesztés mellett (önbizalom, konfliktuskezelés, kommunikáció, stresszoldás, önismeret) olyan területekről merítek mint a Távol-Kelet gazdag szexuális kultúrája, vagy épp az alternatív kapcsolatfajták működései. Emellett olyan gyakorlatias témák is felmerülhetnek mint testtudatosság, intimitás, biztonságos szex, örömszerzési technikák, segédeszközök, a lepedőakrobatika különféle válfajai.

Mi a különbség a coaching és a terápia közt?

Nagyon tömören: A terápia több hónapon vagy éven átívelő folyamat. A múltra fókuszál, ott próbálja meg feloldani a jelenre kiható traumákat. Mélységeiben tárja fel a kliens életútját.

A coaching jövőorientált. Nem meditálunk rajta, miért tartasz ott, ahol éppen. Azzal törődünk, mit kell tenned ITT ÉS MOST, hogy boldogabb életet alakíthass ki magadnak.

Példa: Évek óta ki akarsz próbálni egy bizonyos típusú szexjátékot, de még semmilyen lépést nem mertél tenni. Mi nem fogunk belemenni, honnan ered a késztetésed. Azon viszont dolgozhatunk, hogyan próbáld ki biztonságosan, vagy tedd az életformád részévé, ha tényleg ez az, amire vágysz.

Akkor ez szexuális tanácsadás?

Nem, a coach sosem ad tanácsot. Nem mondja meg, ki mit tegyen, a problémádat Te fogod megoldani. Én szélesítem a látóköröd, de Te döntöd el, melyik újdonságot hasznosítod, mikor és hogyan.

Miért éppen hozzám gyere?

Nem véletlenül a szívügyekre szakosodtam. A párkapcsolati és szexuális működés több mint tíz éve áll a fókuszomban. Minden irányból vizsgálom, társadalomtudomány, biológia, pszichológia, filozófia, művészetek, történelem…

Emellett „terepmunkát” is végzek.

A szerelem és a szex az emberi lét egyik legfőbb pillére. Ha kiegyensúlyozottságra vágyunk, rendben kell lennünk ezeken a területeken.

Persze teljesen egyénfüggő, kinek mit jelent „rendben lenni”. Én nem a magam értékrendjét akarom ráerőltetni másokra. Célom, hogy az ügyfeleim a saját komfortérzetüket, belső egyensúlyukat találják meg. Feltérképezzék, konkrétan nekik mire van szükségük, majd kitalálják, hogyan tudnák ezt megélni.

Vallom, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatok kiegyensúlyozott embereket eredményeznek. Látom és tapasztalom, hogy a coaching egy kiváló eszköz, ami segít ebben.

“Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert az nagyon egészséges.” – Voltaire

Árak, jelentkezés

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlappal tudsz bejelentkezni.

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Árak: 12 000 Ft / alkalom

Lemondás: Legkésőbb 24 órával az ülés előtt.

Szeretettel várlak!

Egy ismerősöd küzd nehézségekkel? Úgy érzed, hasznára válhatna egy ülés velem? Segítsünk együtt, hogy megtalálja az egyensúlyt. Ajánlj a figyelmébe!

A szexuális egészségről

„A szexuális egészség a szexualitással kapcsolatos testi, lelki és szocio-kulturális jóllét folyamatos élménye. A szexuális egészség a szexuális képességek szabad és felelősségteljes gyakorlásában nyilvánul meg, ami erősíti a harmonikus egyéni és szociális jóllétet, gazdagítja a személyes és társas életet. Tehát nem pusztán a funkciózavarok, betegségek és/vagy fogyatékosságok hiánya. A szexuális egészség megteremtése és védelme érdekében elengedhetetlen az emberek szexuális jogainak elismerése és biztosítása.” – A WHO Ajánlása, 2001.

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?