Rólam

Hogyan lettem párkapcsolati coach?

Mindig is imádtam emberekkel beszélgetni, róluk, az életükről, a véleményükről. Kor, nem, foglalkozás nem számított. A lényeg az volt, hogy  tabuk nélkül, őszintén tehessük ezt… Érteni szerettem volna mindenkit, akivel összefújt a szél. Megismerni és megérteni. Válogatás nélkül, hisz mindenki története másra tanít. Minden ember egyedi és értékes.

A humán-, reál- és társadalomtudományok is mindig vonzottak, mert vagy az Embert vizsgálják, vagy az Ember környezetét. Azért mentem egyetemi tolmácsképzésre, hogy sose kelljen a területek között választanom. Egy tolmács megbízásról megbízásra más és más tudományágban kell elmélyedjen, attól függően, éppen milyen szakemberekkel dolgozik.

A szexualitás, a nemiség már kiskamasz koromtól az érdeklődésem központjába került. A fentieket tekintve nem meglepő. A szex és szerelem a legtöbb emberi sorsban kulcsszerephez jut. Ráadásul biológiai, társadalmi, művészeti, történelmi és pszichológiai szempontból egyaránt lehet vizsgálni. Már akkor tudatosan, az összes fent említett szemszögből elkezdtem feltérképezni, “mi a fene ez az egész?”

Persze sosem értem be annyival, hogy a puszta elméletnél leragadva, távolról csodáljam az érdekességeket. Nem számított, engem személy szerint vonz-e egy adott szexualis terület. Meg akartam érteni, amikor megtudtam, hogy “ilyen is van”. Így fogtam magam, és a szakirodalom bújása mellett fejest ugrottam az adott közegekbe is. Odamentem, és összeismerkedtem a témák művelőivel. Feltérképeztem, mi hogy működik a való életben. A legkülönfélébb gondolkodásmódokkal és életstílusokkal találkoztam, a legkonzervatívabbtól a legrendhagyóbbakig. Az így szerzett élettapasztalatot, ismeretségeket a szakértelmem egyik pilléreként értékelem.

Teltek az évek. Egyre többet láttam, tapasztaltam, olvastam és tanultam. Végül szívügyemmé nőtte ki magát, hogy a felhalmozott tudást mások javára fordítsam. Úgy találtam, a világ telis-tele diszharmonikus kapcsolatokkal, és emiatt kiegyensúlyozatlan, boldogtalan emberekkel. De mit tehetek értük? Válaszokat kerestem, így akadtam rá a coachingra: egy tökéletes módszertanra, mely által az összes szakértelmem az ügy szolgálatába állíthatom. Elindultam, hogy megszerezzem a képesítésem.

Végzettségeim:

Képesített Coach

Akkreditált Life Coach vagyok. Államilag elismert képesítésemet a Vista Verdénél szereztem. A képzés színvonalát az EMCC nemzetközi minősítés garantálja.

Kommunikációs szakember

Mesterfokú diplomámat tolmácsként szereztem az ELTÉ-n. Ugyanitt sajtóreferensi és szóvivői képzést végeztem. Ezek után részt vettem az EMCI nemzetközileg akkreditált Európai Uniós Konferenciatolmács képzésén.

Tolmácsként én vagyok az összekötő kapocs, akin keresztül az egymás nyelvét nem beszélők kommunikálnak. Nem csak megértenem kell minden fél üzenetét, de arról is gondoskodnom, hogy pontosan úgy adjam át, ahogyan ők szeretnék.

Hogyan tesz mindez párkapcsolati coachként egyedivé?

Tudtad, hogy rengeteg párkapcsolati nehézség kommunikációs kisiklásokból ered? Az ismerkedés gondjairól nem is beszélve? Hivatásos kommunikátorként különleges rálátásom van, hogyan ismerjük fel, és küszöböljük ki ezeket. A coaching  összefogja a sokrétű elméleti és gyakorlati szakértelmem. A hagyományos coaching eszköztár mellé olyan gyakorlatokat fejlesztettem ki (és dolgozom egyre újabbakon), amelyek kimondottan a bonyodalmas szerelmi és nemi élet dilemmáihoz illeszkednek. Ezek által célratörően, mégis oldott légkörben haladhatunk.

Találkozzunk?

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlap segítségével tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Az egyes szolgáltatásokról bővebben a menüpontokban olvashatsz.

Fordulj hozzám bizalommal!

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?