Gyakorlati segítség online társkeresőknek

Mikor érdemes online randi coachingra jönnöm?

 • Ha még nem teljesen tiszta, milyen jellegű kapcsolatra vágysz / mit keresel a másikban.
 • Ha nem tudod, hogy indulj el az online társkereséssel.
 • Ha már elindultál, de nem túl eredményes a dolog.
 • BÁRMILYEN ÉLETKORBAN.

Miben más a netrandi coaching, mint a többi szolgáltatásod?

Ez a coaching és a tanácsadás keveréke. A folyamatban végig coaching eszközöket alkalmazok, viszont vannak fázisok (lásd lejjebb), ahol egyéb tapasztalatot, szaktudást is bevetek.

 

Megismerkedés

Telefonon kereslek egy alkalmas időpontban, hogy kötetlen felmérő beszélgetéssel indítsunk. Feltérképezzük, mit vársz a leendő kapcsolattól, milyen tapasztalataid vannak az online ismerkedéssel, és hogyan tudlak támogatni. Ha a végére úgy érzed, mégsem szeretnél részt venni a coachingban, nem tartozol semmivel, nincs vesztenivalód.

Ha az együttműködés mellett döntünk, személyes találkozókkal folytatjuk. Első alkalommal feltérképezzük mit tartasz fontosnak egy partnerjelöltben. Megvizsgáljuk, milyen vagy Te partnerjelöltként? Elvégre ez az egész Rólad szól! A céljaidról, helyzetedről. A társkeresés csak ezek mentén hozhat érdemleges eredményt.

 

Mi jön utána?

Feltérképezés, profilozás, kísérés (lásd lejjebb).

Végigmehetünk sorban az összes fázison, vagy átugorhatjuk az „opcionálisokat”.

Feltérképezés – Opcionális

Mielőtt nekiugrunk a konkrét társkeresésnek, hasznos beiktatni 1-3 coaching ülést. Egy alkalom 60 perc.

 • A coaching segítségével tisztán látod majd, mi lényeges szempont számodra a társkeresésben, mit miért szeretnél, hogyan működsz randipartnerként/társként, milyen kapcsolat való igazán neked.
 • Felismered az erősségeid, és a fejlesztendő területeid.
 • Ránézünk, miből adódnak a meglévő nehézségeid. Ha van már társkereső profilod, elemezzük, mi működik jól, mi kevésbé jól, hogyan használod az oldalt/appot, hogyan kommunikálsz ismerkedés közben.
 • Kiderítjük hogyan válhatsz hatékonyabbá.

Profilozás

Egy 90 perces ülés keretei közt:

 • Segítek megválasztani a céljaidnak leginkább megfelelő platformot. / Ha te már választottál, segítek, hogy a lehető leghatékonyabban használd.
 • Segítek a lehető legelőnyösebben összeállítani az új társkereső profilod. / Együtt optimalizáljuk a már meglévőt.
 • Praktikus trükköket, tudnivalókat osztok meg veled. Ha kezdő vagy az online ismerkedésben, megtanítom, mire kell odafigyelni, így sokkal biztonságosabban mozoghatsz a randevúk világában.

Kísérés – Opcionális

Elkészült a profil, zajlik a keresés, az események beindultak. Ha úgy érzed, továbbra is jól jönne egy támogató, aki segít felkészülni az új helyzetekre, anélkül hogy ítélkezne/befolyásolni próbálna, hozzám bátran fordulhatsz.

Újabb üléseken találkozunk, hogy beszámolj a fejleményekről.

A coaching segít kiigazodni, merre tartasz, hányadán állsz a partnerjelöltekkel, a társkeresési folyamattal, saját magaddal. Elemezzük a kialakult szituációkat, levonjuk a tanulságokat. A tapasztalatok alapján finomhangoljuk a módszereid, készségeket fejlesztünk, ha szükséges.

Egy coaching alkalom 60 perc.

Fontos tudnivalók

Az online ismerkedés útvesztője

Az online ismerkedés sokszereplős játék. Nem csak te vagy benne, hanem a partnerjelöltek és a körülmények is. Nincs befolyásunk arra, kikkel akadsz majd össze, ők milyenek, hogyan működnek.

Mi azon tudunk dolgozni, hogy Te a lehető legtöbbet hozd ki magadból, és a kínálkozó lehetőségekből.

Hogy mennyit szívlelsz meg a javaslataimból, az egyedül rajtad múlik. Ahogy a társkeresést is Te csinálod majd.

Amit én nyújtok, az a támogatás, az első kézből származó, sokrétű tapasztalat, a kommunikátori és a coaching szaktudás.

Az életedet viszont Te éled, Te irányítod. A döntés a Te kezedben van, senki máséban.

Senkit sem tévesztünk meg

Csakis reális, megbízható profillal dolgozunk. A profilod a tényleges kilétedet kell, hogy tükrözze. Ezt fogjuk a lehető legnagyobb összhangba hozni a szándékaiddal.

A coaching célja, hogy valódi megoldásokat találj. Légy önmagad! Hidd el, nincs szükséged sem többre, sem jobbra.

Találkozzunk?

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlappal tudsz bejelentkezni.
 

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Szeretettel várlak!

Egy ismerősöd küzd nehézségekkel? Úgy érzed, hasznára válhatna egy ülés velem? Segítsünk együtt, hogy megtalálja az egyensúlyt. Ajánlj a figyelmébe!

Hogyan lettem "randiguru"?

Azt mondják, mindenki szakértő valamiben. Én többek közt az online ismerkedés szakértője vagyok. 12 éves korom óta szerves része a mindennapjaimnak. Ekkor persze még nem a randikon volt a hangsúly. Sok speciális dolog érdekelt, a közelemben nem mindig akadt olyan, akivel megoszthattam az aktuális rajongásom. Kénytelen voltam felkutatni a hasonló érdeklődésűeket, ha igazán minőségi időtöltésre vágytam.

Az Y generáció végéhez tartozom, ez pedig itt kulcsfontosságú. Együtt nőttem fel az internettel,  közösségi oldalakkal, netrandikkal, viszont én még arra is emlékszem, milyen ezek nélkül létezni. Célom a netes ismerkedéssel mindig az volt, hogy a hús-vér életbe ültessem át a születő ismeretségeket, minél hamarabb.

Egyforma otthonosan mozgok tehát az online és az élő kapcsolattartásban. Pontosan tudom, milyen átállni egyikről a másikra. Kommunikációs szakemberként azt is pontosan tudom, hogyan kell kifejeznünk magunk, hogy az üzenetünk garantáltan célba találjon. Sajnos ijesztően sokaknál figyelhető meg, hogy amit üzenni vélnek, és amit ténylegesen üzennek a világnak, nem áll összhangban. A társkeresés gyakran emiatt siklik félre.

Az online ismerkedés mindenféle válfaját űztem már. Rengeteg módszert és platformot kipróbáltam. Sokat tapasztaltam, sokat láttam, ennek során ezerféle emberrel beszélgettem. Közösségeket szerveztem, munkatársakat, barátokat, szerelmeket találtam.

Mindig megtaláltam azt, amit épp kerestem.

Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy a többség végtelenül elveszett, ha ismerkedésről van szó. A kommunikációs készségek riasztóan sokaknál alulfejlettek. Az önismeret sem bevett gyakorlat. A társkeresők nem feltétlenül ismerik fel, hányadán állnak magukkal, így kapkodva, kaotikusan alakítják az ügyeiket. De még ha tudják is, mit akarnak, gyakran épp az ellentétét sugározzák. Ezzel elriasztják az ideális partnerjelölteket. Helyettük olyanokat vonzanak be, akiket elkerülni szerettek volna.

Szeretnék segíteni, hogy boldogabbak lehessenek. Ráadásul tudom, hogy képes vagyok rá. A kiegyensúlyozott kapcsolatok kiegyensúlyozott embereket eredményeznek.

Örömmel segítek Neked is, hogy rátalálj a hozzád illő társra.

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?