Love coaching

Mikor érdemes love coachingra jönnöm?

  • Javítanál a meglévő kapcsolatodon.
  • Szerelmi háromszögben /sokszögben találtad magad.
  • Tudod, mire vágysz, csak nem tudod, hogy lehetne megvalósítani.
  • Konfliktusod van a pároddal/szeretőddel/egyéb partnereddel.
  • Döntések előtt állsz. El kéne köteleződni. Tovább kéne lépni.
  • Nyitott kapcsolatra váltanál. Zárttá tennéd a nyitott kapcsolatod.
  • Barátság extrákkal – mégsem olyan egyszerű ügy?
  • Nemi szerepek, társadalmi elvárások – Kinek feleljek meg és hogyan?
  • Nincs időd randizni /romantikázni. A munka-magánélet egyensúlyt javítanád.
  • Kétségeid vannak önmagaddal és-vagy a helyzeteddel kapcsolatban.

Miben más a Love Coaching mint egy párkapcsolati tanácsadás?

A párkapcsolati tanácsadás hanyatló kapcsolatok megmentésére fókuszál. De mi lesz azokkal, akik még nem biztosak benne, miért érdemes harcolniuk? Érdemes-e megmenteni, fejleszteni a kapcsolatot, vagy inkább a továbblépésre, egy új élet felépítésére kellene energiát fordítaniuk?

Mi lesz azokkal, akiknek szerelmi élete van ugyan, de nem élnek párkapcsolatban? Mi lesz a nyitott kapcsolatban élőkkel? A titkos szeretőkkel? A reménytelen vonzalmakkal? Azokkal, akik nyitott kapcsolatról zártra váltanának, vagy megnyitnák a zárt kapcsolatukat? Mi lesz a megcsalás, szakítás és elköteleződés között őrlődőkkel?

Én a hagyományos párkapcsolati segítő eszköztár mellé olyan gyakorlatokat is kifejlesztettem, amelyek kimondottan a szövevényes szerelmi élet dilemmáihoz illeszkednek. Ezek által célratörően, mégis oldott légkörben haladhatunk.

Ha rendbe akarod hozni a meglévő párkapcsolatod, a legnagyobb örömmel segítek, hiszen ez egy gyönyörű cél. De akkor is itt vagyok Neked, ha ennél kuszább kérdésről van szó. Mert az élet nem mindig fekete-fehér, amivel nincs is semmi baj.

Hogy zajlik a folyamat?

Telefonon kereslek egy alkalmas időpontban, hogy kötetlen felmérő beszélgetéssel indítsunk. Megnézzük, milyen dilemmával állsz szemben, milyen hatással van ez az életedre, hogyan tudlak támogatni. Ha a végére úgy érzed, mégsem szeretnél részt venni a coachingban, nem tartozol semmível, így nincs vesztenivalód.

Ha az együttműködés mellett döntünk, személyes találkozókkal folytatjuk. Egy alkalom 60 perc. Az ülések során minden irányból megvizsgáljuk a helyzetedet. Kitűzzük a folyamat célját, és kiderítjük, milyen lépésekben valósíthatod meg.

A vágyott állapot néha nagyon távolinak tűnik, az odáig vezető út pedig járhatatlannak. A coaching segít felülemelkedni ezeken a blokkokon. Mint egy személyre szabott tréning, kimozdít a holtpontról, új eszközöket ad a kezedbe. Rávilágít mi kerülte el a figyelmed eddig. Tudatosítja, mire van szükséged a haladáshoz.

Általában már 3-8 alkalom elég. Mindenki története egyedi, lehet hogy hamarabb végzünk, lehet, hogy kicsit több időre lesz szükséged. Ami biztos, hogy érezni fogod a változást, ha beleadod magad a folyamatba. Minél többet foglalkozol a megoldással, annál könnyebben és hamarabb érsz el sikerélményeket.

Miért épp hozzám gyere?

A párkapcsolati és szexuális működés több mint tíz éve áll a fókuszomban. Ez idő alatt sokrétű tudást halmoztam fel. Mindezt annak szolgálatába állítom, hogy a klienseim „dobozon kívül” gondolkodjanak, mikor megoldásokat keresnek.
Ám nem csuoán a perspektívájukat szélesítem. Coachként és kommunikációs szakemberként kétszeres szakértelemmel járulok hozzá, hogy fejlesszük a cél eléréséhez szükséges készségeket. Együtt megtaláljuk a Hozzád leginkább illő módszereket. (BŐVEBBEN RÓLAM)

A szerelem és a szex az emberi lét egyik legfőbb pillére. Ha kiegyensúlyozottságra vágyunk, rendben kell lennünk ezeken a területeken.

Persze egyénfüggő, kinek mit jelent „rendben lenni”. Én nem a magam értékrendjét akarom ráerőltetni másokra. Célom, hogy az ügyfeleim a saját komfortérzetüket, belső egyensúlyukat találják meg. Feltérképezzék, konkrétan nekik mire van szükségük, majd kitalálják, hogyan tudnák ezt megélni.

Vallom, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatok kiegyensúlyozott embereket eredményeznek. Látom és tapasztalom, hogy a coaching kiváló eszköz, ami segít ebben.

"A fájdalom, amit ma érzel az az erő, amit holnap birtokolni fogsz." – Ismeretlen

Találkozzunk?

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlap segítségével tudsz bejelentkezni.

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Szeretettel várlak!

Egy ismerősöd küzd nehézségekkel? Úgy érzed, hasznára válhatna egy ülés velem? Segítsünk együtt, hogy megtalálja az egyensúlyt. Ajánlj a figyelmébe!

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?