Love coaching

Mikor érdemes love coachingra jönnöm?

  • Javítanál a meglévő kapcsolatodon.
  • Szerelmi háromszögben /sokszögben találtad magad.
  • Tudod, mire vágysz, csak nem tudod, hogy lehetne megvalósítani.
  • Konfliktusod van a pároddal/szeretőddel/egyéb partnereddel.
  • Döntések előtt állsz. El kéne köteleződni. Tovább kéne lépni.
  • Nyitott kapcsolatra váltanál. Zárttá tennéd a nyitott kapcsolatod.
  • Barátság extrákkal – mégsem olyan egyszerű ügy?
  • Nemi szerepek, társadalmi elvárások – Kinek feleljek meg és hogyan?
  • Nincs időd randizni /romantikázni. A munka-magánélet egyensúlyt javítanád.
  • Kétségeid vannak önmagaddal és-vagy a helyzeteddel kapcsolatban.

Miben más a Love Coaching mint egy párkapcsolati tanácsadás?

A párkapcsolati tanácsadás főleg hanyatló kapcsolatok megmentésére fókuszál. A coaching remek eszköz azoknak, akik javítani szeretnének a meglévő kapcsolatukon. De sokkal több lehetőség is rejlik benne.

Mi lesz azokkal, akik még nem biztosak benne, miért érdemes harcolniuk? Érdemes-e megmenteni, fejleszteni a kapcsolatot, vagy inkább a továbblépésre, egy új élet felépítésére kellene energiát fordítaniuk?

Mi lesz azokkal, akiknek szerelmi élete van ugyan, de nem élnek párkapcsolatban? Mi lesz a nyitott kapcsolatban élőkkel? A nem hivatalos szeretőkkel? A reménytelen vonzalmakkal?
Mi lesz azokkal, akik egyik kapcsolati formáról a másikra váltanának? Akármelyik irányban?

Én a hagyományos párkapcsolati segítő eszköztár mellé olyan gyakorlatokat is kifejlesztettem, amelyek kimondottan a szövevényes szerelmi élet dilemmáihoz illeszkednek. Ezek által célratörően, mégis oldott légkörben haladhatunk.

Ha rendbe akarod hozni a meglévő párkapcsolatod, a legnagyobb örömmel segítek. Hisz ez egy gyönyörű cél.

De akkor is itt vagyok Neked, ha ennél kuszább kérdésről van szó. Mert az élet nem mindig fekete-fehér, amivel nincs is semmi baj.

Hogy zajlik a folyamat?

Egy 60 perces beszélgetéssel indítunk. Megismerkedünk, megnézzük, milyen dilemmával érkeztél, milyen hatással van ez az életedre. Átbeszéljük az együttműködés részleteit.

Ezek után rendszeresen találkozunk. Egy alkalom 60 perc. Az ülések során minden irányból megvizsgáljuk a helyzetet. Kitűzzük a folyamat célját, és kiderítjük, milyen lépésekben valósíthatod meg. (TUDJ MEG TÖBBET A COACHINGRÓL)

A vágyott állapot néha nagyon távolinak tűnik, az odáig vezető út pedig járhatatlannak. A coaching segít felülemelkedni ezeken a blokkokon. Mint egy személyre szabott tréning, kimozdít a holtpontról, új eszközöket ad a kezedbe. Rávilágít mi kerülte el a figyelmed eddig. Tudatosítja, mire van szükséged a haladáshoz.

Egy coaching folyamat jellemzően 3-8 alkalom. Mindenki története egyedi, lehet hogy hamarabb végzünk, lehet, hogy kicsit több időre lesz szükséged. Ami biztos, hogy érezni fogod a változást, ha beleadod magad a folyamatba. Minél többet foglalkozol a megoldással, annál könnyebben és hamarabb érsz el sikerélményeket.

Miért épp hozzám gyere?

A párkapcsolati és szexuális működés több mint tíz éve áll a fókuszomban. Ez idő alatt sokrétű tudást halmoztam fel. Mindezt annak szolgálatába állítom, hogy a klienseim „dobozon kívül” gondolkodjanak, mikor megoldásokat keresnek.
Ám nem csak a perspektívát szélesítem. Coachként és kommunikációs szakemberként kétszeres szakértelemmel járulok hozzá, hogy fejlesszük a cél eléréséhez szükséges készségeket. Együtt megtaláljuk a Hozzád leginkább illő módszereket. (BŐVEBBEN RÓLAM)

A szerelem és a szex az emberi lét egyik legfőbb pillére. Ha kiegyensúlyozottságra vágyunk, rendben kell lennünk ezeken a területeken.

Persze egyénfüggő, kinek mit jelent „rendben lenni”. Én nem a magam értékrendjét akarom ráerőltetni másokra. Célom, hogy az ügyfeleim a saját komfortérzetüket, belső egyensúlyukat találják meg. Feltérképezzék, konkrétan nekik mire van szükségük, majd kitalálják, hogyan tudnák ezt megélni.

Vallom, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatok kiegyensúlyozott embereket eredményeznek. Látom és tapasztalom, hogy a coaching egy kiváló eszköz, ami segít ebben.

"A fájdalom, amit ma érzel az az erő, amit holnap birtokolni fogsz." – Ismeretlen

Árak, jelentkezés

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlappal tudsz bejelentkezni.

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Árak: 12 000 Ft / alkalom

Lemondás: Legkésőbb 24 órával az ülés előtt.

Szeretettel várlak!

Egy ismerősöd küzd nehézségekkel? Úgy érzed, hasznára válhatna egy ülés velem? Segítsünk együtt, hogy megtalálja az egyensúlyt. Ajánlj a figyelmébe!

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?