Gyakorlati segítség hagyományos, élő ismerkedéshez

Mikor érdemes randi coachingra jönnöm?

  • Ha még nem teljesen tiszta, milyen jellegű kapcsolatra vágysz / mit keresel a másikban.
  • Ha nem tudod, hogy indulj el a társkereséssel.
  • Ha már elindultál, de nem túl eredményes a dolog.
  • Kínosan megy az ismerkedés / kezdeményezés.
  • Régóta magányos vagy.
  • Hosszú idő után először kezdenél randevúzni.
  • A randik hajlamosak rosszul elsülni.
  • Azt hiszed, jól alakul, de sosincs folytatás.

Gyere el, és együtt megkeressük a problémák gyökerét, majd segítek kitalálni, merre indulj!
BÁRMILYEN ÉLETKORBAN bizalommal fordulhatsz hozzám.

Hogy zajlik a folyamat?

Telefonon kereslek egy alkalmas időpontban, hogy kötetlen felmérő beszélgetéssel indítsunk. Megnézzük, hol tartasz a társkeresésben, mik a nehézségek, hogyan tudlak támogatni. Ha a végére úgy érzed, mégsem szeretnél részt venni a coachingban, nem tartozol semmivel, így nincs vesztenivalód.

Ha az együttműködés mellett döntünk, személyes találkozókkal folytatjuk. Egy alkalom 60 perc. Itt felmérjük, mit vársz a leendő kapcsolattól, mit tartasz fontosnak egy partnerjelöltben. Megvizsgáljuk, milyen vagy  Te partnerjelöltként? Elvégre ez az egész Rólad szól! A céljaidról, helyzetedről. A társkeresés csak ezek mentén hozhat érdemleges eredményt.

A coaching segítségével tisztán átlátod majd, mire van szükséged valójában, mit miért szeretnél, milyen jellegű kapcsolat való igazán neked. Felismered az erősségeid, és a fejlesztendő területeid. Ránézünk, miből adódnak a meglévő nehézségeid, hogyan működhetnél hatékonyabban. Ezután végigvesszük, személy szerint Neked hol érdemes ismerkedned. Segítek kitalálni, hogy vágj bele a keresésbe. Ha kell, készségeket fejlesztünk, így az indulásnak, majd a folytatásnak is magabiztosan vághatsz neki.

Ha már beindultak az események, de még jól jönne egy támogató, aki nem ítélkezik/nem próbál befolyásolni, hozzám továbbra is fordulhatsz. Újabb ülések során találkozunk, hogy beszámolj a fejleményekről.

Az ülések segítenek kiigazodni, merre tartasz, hányadán állsz a partnerjelöltekkel, a társkeresési folyamattal, saját magaddal. Elemezzük a kialakult helyzeteket, levonjuk a tanulságokat. A tapasztalatok alapján finomhangoljuk a módszereid.

Mennyi idő szükséges?

Egy coaching folyamat jellemzően 3-8 alkalom. Minden társkereső története egyedi, így a személyes konzultáción látjuk meg, mire lesz szükséged. Az üléssorozatot a Te egyéni igényeid szerint építem fel.

Fontos tudnivalók

Az ismerkedés többszereplős játék. Nem csak te vagy benne, hanem a partnerjelöltek és a körülmények is. Nincs befolyásunk arra, kikkel akadsz majd össze, ők milyenek, hogyan működnek.

Mi azon tudunk dolgozni, hogy Te a lehető legtöbbet hozd ki magadból, és a kínálkozó lehetőségekből.

„Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk.” – Winston Churchill

Találkozzunk?

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlap segítségével tudsz bejelentkezni.

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Szeretettel várlak!

Egy ismerősöd küzd nehézségekkel? Úgy érzed, hasznára válhatna egy ülés velem? Segítsünk együtt, hogy megtalálja az egyensúlyt. Ajánlj a figyelmébe!

Hogyan lettem "randiguru"?

Azt mondják, mindenki szakértő valamiben. Én többek közt az ismerkedés szakértője vagyok. 12 éves korom óta szerves része a mindennapjaimnak. Ekkor persze még nem a randikon volt a hangsúly. Sok speciális dolog érdekelt, a közvetlen környezetemben nem mindig akadt olyan, akivel megoszthattam az aktuális rajongásom. Ha igazán minőségi időtöltésre vágytam, kénytelen voltam felkutatni a hasonló érdeklődéssel bírókat.

Az Y generáció végéhez tartozom, ez pedig itt kulcsfontosságú. Együtt nőttem fel az internettel, közösségi oldalakkal, netrandikkal, viszont én arra is emlékszem, milyen ezek nélkül létezni. Célom még a netes ismerkedéssel is mindig az volt, hogy a hús-vér életbe ültessem át a születő ismeretségeket, amint lehet.

Egyforma otthonosan mozgok tehát az online és az élő kapcsolattartásban. Kommunikációs szakemberként azzal is tisztában vagyok, hogyan kell megnyilvánulnunk, hogy azt sugalljuk a másik felé, amit sugallani szeretnénk. Sajnos ijesztően sokaknál figyelhető meg, hogy amit üzenni vélnek, és amit ténylegesen üzennek a világnak, nem áll összhangban. A társkeresés gyakran emiatt siklik félre.

Az ismerkedés mindenféle válfaját űztem már. Rengeteg módszert és platformot kipróbáltam. Sokat tapasztaltam, sokat láttam, ennek során ezerféle emberrel beszélgettem. Közösségeket szerveztem, munkatársakat, barátokat, szerelmeket találtam.

Mindig megtaláltam azt, amit épp kerestem.

Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy a többség végtelenül elveszett, ha ismerkedésről van szó. A kommunikációs készségek riasztóan sokaknál alulfejlettek. Az önismeret sem bevett gyakorlat. A társkeresők nem feltétlenül ismerik fel, hányadán állnak magukkal, így kapkodva, kaotikusan alakítják az ügyeiket. De még ha tudják is, mit akarnak, gyakran épp az ellentétét sugározzák. Ezzel elriasztják az ideális partnerjelölteket. Helyettük olyanokat vonzanak be, akiket elkerülni szerettek volna.

Szeretnék segíteni, hogy boldogabbak lehessenek. Ráadásul tudom, hogy képes vagyok rá. A kiegyensúlyozott kapcsolatok kiegyensúlyozott embereket eredményeznek.

Örömmel segítek Neked is, hogy rátalálj a hozzád illő társra.

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?