Gyakorlati segítség hagyományos, élő ismerkedéshez

Mikor érdemes randi coachingra jönnöm?

  • Ha még nem teljesen tiszta, milyen jellegű kapcsolatra vágysz / mit keresel a másikban.
  • Ha nem tudod, hogy indulj el a társkereséssel.
  • Ha már elindultál, de nem túl eredményes a dolog.
  • Kínosan megy az ismerkedés / kezdeményezés.
  • Régóta magányos vagy.
  • Hosszú idő után először kezdenél randevúzni.
  • A randik hajlamosak rosszul elsülni.
  • Azt hiszed, jól alakul, de sosincs folytatás.

Gyere el, és együtt megkeressük a problémák gyökerét, majd segítek kitalálni, merre indulj!
BÁRMILYEN ÉLETKORBAN bizalommal fordulhatsz hozzám.

Hogy zajlik a folyamat?

Egy 60 perces felmérő beszélgetéssel indítunk. Megismerkedünk, megnézzük, hol tartasz a társkeresésben, mik a nehézségek. Átbeszéljük az együttműködés részleteit.

A következő 1-3 alkalommal feltérképezzük, mit vársz a leendő kapcsolattól, mit tartasz fontosnak egy partnerjelöltben. Megvizsgáljuk, milyen vagy  Te partnerjelöltként? Elvégre ez az egész Rólad szól! A céljaidról, helyzetedről. A társkeresés csak ezek mentén működhet.

A coaching segítségével tisztán átlátod majd, mire van szükséged valójában, mit miért akarsz, milyen kapcsolat való neked. Felismered az erősségeid, és a fejlesztendő területeid. Ránézünk, miből adódnak a meglévő nehézségeid, hogyan működhetnél hatékonyabban. Ezután végigvesszük, személy szerint Neked hol érdemes ismerkedned. Segítek kitalálni, hogy vágj bele a keresésbe. Ha kell, készségeket fejlesztünk, így az indulásnak, majd a folytatásnak is magabiztosan vághatsz neki.

Ha már beindultak az események, de még jól jönne egy támogató, aki nem ítélkezik/nem próbál befolyásolni, hozzám továbbra is fordulhatsz. Coaching ülések során rendszeresen találkozunk, hogy beszámolj a fejleményekről.

Segítek kiigazodni, merre tartasz, hányadán állsz a partnerjelöltekkel, a társkeresési folyamattal, saját magaddal. Elemezzük a kialakult helyzeteket, levonjuk a tanulságokat. A tapasztalatok alapján finomhangoljuk a módszereid.

Egy coaching alkalom 60 perc.

Fontos tudnivalók

Az ismerkedés többszereplős játék. Nem csak te vagy benne, hanem a partnerjelöltek és a körülmények is. Nincs befolyásunk arra, kikkel akadsz majd össze, ők milyenek, hogyan működnek.

Mi azon tudunk dolgozni, hogy Te a lehető legtöbbet hozd ki magadból, és a kínálkozó lehetőségekből.

„Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk.” – Winston Churchill

Árak, jelentkezés

Budapest szívében, személyes találkozón fogadlak. Telefonon, e-mailen, vagy az űrlappal tudsz bejelentkezni.

Tel: +36 70 351 49 42
E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

Árak: 12 000 Ft / alkalom

Lemondás: Legkésőbb 24 órával az ülés előtt.

Szeretettel várlak!

Egy ismerősöd küzd nehézségekkel? Úgy érzed, hasznára válhatna egy ülés velem? Segítsünk együtt, hogy megtalálja az egyensúlyt. Ajánlj a figyelmébe!

Hogyan lettem "randiguru"?

Azt mondják, mindenki szakértő valamiben. Én többek közt az ismerkedés szakértője vagyok. 12 éves korom óta szerves része a mindennapjaimnak. Ekkor persze még nem randikon volt a hangsúly. Sok speciális dolog érdekelt, a közvetlen környezetemben nem mindig találtam olyant, akivel megoszthattam az aktuális rajongásom.

Az Y generáció végén helyezkedem el, ez pedig itt kulcsfontosságú. Együtt nőttem fel az internettel, a közösségi oldalakkal, netrandikkal. Viszont én még tudom, milyen nélkülük létezni. Célom még a netes ismerkedéssel is mindig az volt, hogy a hús-vér életbe ültessem át a születő ismeretségeket. Minél hamarabb.

Egyforma otthonosan mozgok az online és az élő kapcsolattartásbanHivatásos kommunikátorként (ld. végzettségek) azt is pontosan tudom, hogyan kell kifejeznünk magunk, hogy az üzenetünk garantáltan célba találjon.

Az ismerkedés mindenféle válfaját űztem már. Rengeteg módszert és platformot kipróbáltam. Sokat tapasztaltam, sokat láttam. Ezerféle emberrel beszélgettem. Közösségeket szerveztem, munkatársakat, barátokat, szerelmeket találtam ilyen módon.

Mindig megtaláltam azt, amit épp kerestem.

Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy a többség végtelenül elveszett, ha ismerkedésről van szó. A kommunikációs készségek ijesztően sokaknál alulfejlettek. Az önismeret sem bevett gyakorlat. Az emberek nem feltétlenül ismerik fel, hányadán állnak magukkal. De még ha tudják is, mit akarnak, gyakran épp az ellentétét sugározzák.

Szeretnék segíteni, hogy boldogabbak lehessenek. Ráadásul tudom, hogy képes vagyok. A kiegyensúlyozott kapcsolatok kiegyensúlyozott embereket eredményeznek.

Szívesen segítek Neked is megtalálni a megfelelő társat.

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?