hian-oliveira-zsD0pQPABM4-unsplash

Szokatlan kérések az ágyban

Előfordulhat, hogy a partnered furcsa kéréssel áll elő az ágyban. Először is járj utána, miért akarja ezt? Mennyire fontos neki? Mit talál benne izgatónak? Tudnod kell, ahhoz hogy megérthesd, pontosan mibe is próbál bevonni.

Most nem furcsaságot mondok, csak egy hétköznapi példát: Nem mindegy hogy, valaki azért vágyik orális szexre, mert jólesik neki az érzés, vagy azért, mert ezzel meg akarja alázni a partnerét. „Térdre előttem!”

A különbség persze menet közben világosan érzékelhető, és nyugodtan tiltakozhatsz, ha rájössz, hogy számodra nem megfelelő helyzetbe sodródtál bele. De jobb előre tájékozódni, és nem megvárni az ilyesmit. A felismeréssel járó felháborodás, csalódás, a benyomás hogy átvertek/kihasználtak ugyanis rossz érzelem. (Mi ennek a jelentősége? A szex érzelmi megélésének személyiségformáló hatásáról ITT írok részletesebben.)

rise

Egyáltalán nem biztos, hogy van különösebb oka a partnered rendhagyó kérésének, ami alapján akár a személyiségére, akár a hozzáállására lehetne következtetni. Mivel még a csapból is erotika folyik manapság, a népek feje zsong az olyan ötletektől és fantáziáktól, amelyek nem is a sajátjaik.

Lehet, hogy a partner csak látott/hallott valamit valahol, és kíváncsiságból szeretné maga is kipróbálni. Még az is kisülhet a dologból, hogy kipróbáljátok – neked nagyon bejön, neki pedig egyáltalán nem.

Akár kósza ábrándról van szó, akár rég meggyökeresedett fantáziáról, remek alkalom ez, hogy elbeszélgessetek róla. Ezáltal mélyebben megismerhetitek önmagatokat és egymást, a kapcsolatotok erősödik. Ki mással beszéljünk a szexről, ha nem a szexpartnerünkkel? (Költői kérdés, hisz a párok gyakran épp amiatt szenvednek, mert ahelyett, hogy kommunikálnának egymással,  elvárják, hogy minden magától megoldódjon.)

Mi minden állhat a háttérben, ha partner elzárkózik az ágyban bizonyos tevékenységek elől? A következő cikkemből kiderül. KLIKK!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on email

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?