background-3156714_1920

Ki a szexuális unikornis, és mit csinál?

A nyugati világban már mindenféle szexuális beállítottságra találunk kifejezést.

Mielőtt tovább lépnénk, álljunk meg egy pillanatra, és játsszunk egyet!

Szerinted az alábbi három lehetőség közül mit csinál egy szexuális unikornis?

A) Unikornis-szarv alakú dildót használ

 

B) Szexuális szerepjátékhoz lónak öltözik

 

C) Valami teljesen mást, amire nem is gondolnék

NYERTÉL! A helyes válasz a C.

A szexuális unikornis olyan ember, aki párokkal ismerkedik, és harmadikként vesz részt a szexuális életükben, vagy akár magában a kapcsolatban. A szexuális unikornis leggyakrabban biszexuális, de akadnak egyéb beállítottságúak is.

Ha nem csak egyéjszakás kalandról beszélünk, az egyszarvú akkor sem válik a többi fél elsődleges partnerévé. Innen ered az elnevezés. Az unikornis egy „extra”, egy „különleges fűszer”, aki új színt visz a pár kapcsolatába, ám ettől még nem válik a kapcsolat sarokkövévé.

Esete válogatja, hogy az egyszarvú csak egyetlen párral tart-e fenn kapcsolatot, vagy párhuzamosan többel is. Az unikornis-lét általában olyanoknak vonzó, akik kötetlenül akarnak kalandozni, anélkül, hogy elköteleződnének. Mások a szingli életforma híveként választják ezt a szerepet. Így elegendő szexhez jutnak, anélkül, hogy időt kellene áldozniuk a párkapcsolat egyéb aspektusaira. Utóbbit a pár tagjai biztosítják egymásnak.

Mielőtt „ez kell nekem!” felkiáltással belevetnénk magunkat a szexpartnerkereső oldalak és appok világába, érdemes megállnunk, és néhány dolgot végiggondolnunk.

  • Először is, a rossz állapotban lévő párkapcsolatok nem bírják el azt az érzelmi viharzást, ami egy harmadik fél bevonásának óhatatlan velejárója. Semmiképp sem javaslom olyanoknak, akik a kapcsolatuk megmentésén fáradoznak éppen. A szexuális élet fellendítésének rengeteg egyéb módja létezik.

Az intimitást szétzilálja, nem pedig erősíti a harmadik fél bevonása minden olyan esetben, amikor a párkapcsolat nem EZER SZÁZALÉKIG stabil. Ha egy vergődő kapcsolatba engedünk be egy unikornist, azzal csak kiélezzük és elmélyítjük a meglévő konfliktusokat a párunkkal. Tehát épp ellentétes hatást váltunk ki, mint szeretnénk.

  • „Plusz embernek” lenni kívülről egyszerűnek látszik, de megvannak a veszélyei. Ahhoz, hogy a pár tagjai és az unikornis is meg tudják őrizni a lelki egészségüket, mély önismeret, és nagyfokú belső stabilitás szükséges mindegyikük részéről. Emellett kiemelten fontos, hogy ne áruljanak egymásnak zsákbamacskát. Nyíltan és pontosan kell kommunikálniuk egymással az igényeikről, érzéseikről és az elvárásaikról. Folyamatosan, amíg tart a viszonyuk. A teljes kötetlenség ugyanis csalóka illúzió. A szex minden esetben mély, személyiségformáló megtapasztalással jár. (ERRŐL BŐVEBBEN EBBEN A CIKKBEN ÍROK)

Tetszett Neked ez a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel, biztos ők is hasznosnak találnák!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on email

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?