lc-lc3

Tűz és Víz – Páros Program – folyamatos jelentkezés

A párok tagjai gyakran úgy érzik, mintha “különböző nyelvet beszélnének”. Ez önmagában még nem baj, mert KÉPESEK VAGYUNK MEGTANULNI EGYMÁS NYELVÉN. Ez a workshop arról szól, hogy egymás nyelvén tanuljatok. Mert JÓL szeretni úgy tudunk valakit, ha azt nyújtuk neki, amire Ő vágyik. Amiről csak azt hisszük, hogy jó neki, vagy ami minekünk esne jól, nem feltétlen esik egybe az ő szükségleteivel.

Ezen a workshopon csak hárman leszünk. Tesztek, játékos feladatok segítségével feltérképezzük, milyen karaktert képvisel egyikőtök, és milyet a másikótok. Együtt értelmezzük mindkettőtök eredményeit, majd ennek tükrében megvizsgáljuk, hogyan tehetnek benneteket igazán jó csapattá a különbségek és hasonlóságok.

A workshop segít tudatosítani a saját alaptermészeted, és segít jobban megérteni a társad gondolkodásmódját. Rámutat, milyen viselkedést érdemes elkerülnötök, hogy megelőzzétek a súrlódásokat. Megmutatja, milyen stratégiákat érdemes használnotok, hogy hatékonyabban kommunikáljatok egymással, így közös, mindkét félnek előnyös megoldásokat találhattatok.

Ráadásul az egész vidám és különleges randiprogram. 🙂

HELYSZÍN, IDŐPONT: Budapest szívében fogadlak benneteket, egy közösen egyeztetett időpontban. A foglalkozás körülbelül 90 percet vesz igénybe.

MIT NYERTEK, HA ELJÖTTÖK? Az itt kapott eszközök, módszerek, tudás, a levont tanulságok, az új felismerések örökre veletek maradnak. Egész hátralévő életetekben hasznosíthatjátok őket. A párkapcsolaton túl a mindennapokban is, hisz a kommunikáció, a konfliktuskezelés életünk minden területén nagy szerephez jut. Fontos, hogy ezeken a területeken növeljük a tudatosságunkat.

BEJELENTKEZÉS:  Hívj fel, írj e-mailt, vagy használd a “Bejelentkezem” gombbal elérhető kapcsolatfelvételi űrlapot.

Telefon: +36 70 351 49 42     E-mail: info [kukac] lovecoach.hu

LEPD MEG A PÁRODAT EGY KREATÍV AJÁNDÉKKAL: Ajándékozz közös élményt!  Mikor bejelentkezel a workshopra, jelezd, hogy ajándékba szánod ezt a programot a párodnak. Én pedig elküldök neked egy kinyomtatható meghívót az eseményre. Ezt már előzetesen odaadhatod neki.

Ha tetszik, amit olvasol, oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on email

Olvasd el, mi a neheztelések nélküli szerelmi kapcsolat titka?

Most a SZEXUÁLIS EGÉSZSÉG GYORSTALPALÓ füzetem is megkapod mellé.

Hova küldhetem az INGYENES anyagot?